Hosting

Sikker og stabil drift med høj performance.

Webhosting og driftsløsninger

Vi tilbyder forskellige hosting muligheder med udgangspunkt i dit behov og din forretning.

Vi går op i sikkerhed, derfor er vores datacenter:

  • Udstyret med den nyeste teknologi
  • Beliggende i Danmark
  • Stabilt og garanterer en oppetid på 99,9%
  • ISO 270001 certificeret
  • Overvåget 24/7
 
Læs mere om vores hostingcenter

Få en sikker hostingløsning uden bekymringer

Som digitalt bureau ved vi, hvor vigtigt det er med en god hosting løsning. Det sikrer, at din hjemmeside, webshop eller portalløsning er online og fungerer i din daglige drift.

Har du brug for hjælp eller rådgivning, sidder vores supportteam klar til at hjælpe dig godt videre.

Vores hosting- og driftsløsninger

Webhotel

Hos Uptime skal du ikke bekymre dig om oppetid, drift, backup og stabilitet. Det er dét, du betaler os for. Med professionel hosting af din hjemmeside slipper du for at bruge en masse tid på vedligeholdelse af hardware, opdatering af systemer, overvågning af servere, backup og meget mere.

Mailhotel

Professionel mail på dit eget domæne. Vil du have mail på dit eget domæne? Og har du ikke brug for de muligheder, du får med Hosted Exchange og Microsoft 365? Så er et mailhotel en oplagt løsning.

Microsoft 365

Microsoft 365 er løsningen til dig, der har brug for alle de populære Microsoft produkter og en professionel mailløsning. Microsoft 365 dækker over de populære programmer – Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams, Outlook og OneDrive.

Microsoft 365 backup

Sikkerhed handler ikke kun om at undgå virus, spam eller malware. Uden backup af dine filer og mails, risikerer du at miste dem, hvis uheldet skulle være ude. Kig fremad med Microsoft 365 Backup.

Veeam Agent - Online backup

Gør backup effektivt og enkelt med Veeam Agent backup. Veeam Agent er nem og simpel online backup løsning, hvor data er placeret i danske datacentre.

Leadinfo

Leadinfo er et avanceret værktøj, der hjælper dig med at identificere besøgende på din hjemmeside. Med realtidsoplysninger om virksomheder, der besøger din hjemmeside, kan du øge din salgseffektivitet og maksimere dine salgschancer.

Kontakt os og få et tilbud på en sikker hosting

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes