Start din karriere hos Uptime

Vi er altid på udkig efter dygtige og dedikerede specialister, designere og udviklere. Når du bliver en del af Uptime, får du gode muligheder for at lære nyt, udvikle dig personligt og professionelt, og være med til at vækste vores kunders digitale forretninger.

Fordele ved at arbejde hos os

Når du bliver en del af Uptime, får du gode muligheder for at lære nyt, udvikle dig personligt og professionelt, og være med til at vækste vores kunders digitale forretninger.

Talent og udvikling

Faglig sparring er vigtig for os.
Vi skaber plads til, at hver enkelt medarbejder kan udfolde sig. Vi bliver klogere ved at deltage i konferencer, faglige indlæg og webinarer.

Vi besidder forskellige kompetencer, en bred viden og høj faglighed, som vi deler med hinanden og ikke mindst vores kunder.

Brændstof til dagen

Vi har en madordning, så du slipper for at smøre madpakke. Vi får frokost hver dag. Kan du lide kaffe eller te, så har vi også uanede af muligheder for at lave en kop kaffe eller en kop te.

Sætter du pris på en Cafe latte eller en Chai latte, så kan du også nyde en kop fra vores fancy kaffebrygger.

Vi passer på dig

Vi vil gerne passe godt på dig. Vi tilbyder en stærk sundhedsforsikring til eksempelvis privathospital, fysioterapeut og kiropraktor.

Vi har også massageordning, så du kan få løsnet op i nakke, skuldre, ryg og lænd af vores husmassør hver 14. dag.

Mere end arbejde

Vi kan lide hver dag også weekender. Er du fan af fredagsbar? Klar på en torsdagstur, koncert eller Counter-Strike turnering?

Er du mere til at løbe, vinterbade, sy, holde hus eller noget helt andet? Vi arrangerer sociale aktiviteter, så du kan lære dine kollegaer bedre at kende.

Et kort afbræk

Tag et spil bordfodbold, dart eller bordtennis med dine kollegaer. Du kan også nyde en gåtur i Svendborg sammen med en kollega.

Et afbræk der med garanti giver dig et smil på læben.

Vil du være en del af holdet?

Vi søger altid i søgen efter nye medarbejdere, så du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Mød vores medarbejdere

Sådan er det at arbejde hos Uptime

Vi har gang i mange forskelligartede opgaver. Det sikrer, at dit projekt bliver en succes på alle planer. Vi bor i Svendborg på Sydfyn, men det begrænser os ikke til at levere løsninger over hele Danmark og i udlandet. Og vi møder dig gerne der, hvor du bor.

Hør her nogle forskellige udtaleser fra nogle af vores forskellige kollegaer!

Onboarding hos Uptime

Få den bedste start

Vi vil sikre, at du får den bedste start hos os. Derfor får du et introforløb og bliver koblet på en mentor. Vores onboarding skal give dig indsigt i vores kultur og værdier samt forstå vores forretning på bedste vis, ved tæt dialog med dine nye kollegaer på tværs af faglighed. Det giver anledning til at få indblik i, hvilke områder dine kollegaer sidder med samtidig med, at du skaber nye relationer. Vi går op i, at du får den bedste start hos os, så du falder godt til og lykkes i din nye stilling.

Privatlivspolitik

Dine oplysninger er i gode hænder

Når du søger en stilling hos Uptime, giver du samtykke til, at vi opbevarer din ansøgning og personlige oplysninger i op til 9 måneder. Efter 9 måneder sletter vi din data. Hvis vi har behov for at gemme dem i længere tid, vil vi kontakte dig. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi håndtere dine personlige oplysninger, så kontakt venligst:

Christa Brandt
COO & Head of People