amtoolinglogo
AM Tooling er et stærkt brand, der med en ny hjemmeside bedre matcher deres kompetenceområder og strategi.
amtoolinglogo
AM Tooling er et stærkt brand, der med en ny hjemmeside bedre matcher deres kompetenceområder og strategi.
Leverancer:
Hjemmeside| SEO| Webdesign

Kort om projektet

En digital makeover af et stærkt brand

AM Tooling er et stærkt brand, der med en ny hjemmeside bedre matcher deres kompetenceområder og strategi.

AM Tooling er en innovativ virksomhed, der designer og udvikler værktøjer, produktionsanlæg og automation på tværs af mange brancher i Danmark og på det internationale marked. AM Tooling vækster, og kom til os med et ønske om, at deres hjemmeside skulle afspejle dem som specialister i fremstilling af fuldautomatiske produktionslinjer til deres kunder.

Udfordring

Ambitioner og vækstpotentiale

Ny teknologi og løbende udvikling er en af grundstenene i virksomheden. Deres oprindelige hjemmeside matchede ikke længere virksomhedens ønske om et professionelt og moderne udtryk af dem selv og deres kerneområder.

AM Tooling er en virksomhed i vækst, som samtidig begyndte at arbejde med flere større kunder på både det nationale og internationale marked. Den gamle hjemmeside kunne derfor heller ikke følge med virksomhedens vækstpotentiale. De ønskede derfor en opgradering af deres hjemmeside i et moderne webdesign.

Moderne webdesign
Brugervenligt
Fokus på kerneområder

Løsning

Ny hjemmeside som et vigtigt salgsværktøj

AM Toolings nye hjemmeside har fået et enkelt og moderne design, som tager udgangspunkt i virksomhedens visuelle identitet, og styrker virksomhedens DNA og brand. Som en del af designet er der gjort brug af billeder i høj kvalitet, for at vise deres produktion, processer og medarbejdere.

Hjemmesiden appellerer både til tekniske specialister, eksisterende samt nye kunder i Danmark samt udvalgte lande. Derfor har hjemmesiden også et engelsk og tysk sproglag. Fokus er at fremhæve deres specialer inden for produktionen af fuldautomatiske produktionslinjer som en rød tråd gennem hele websitet.

Resultatet

Med den nye hjemmeside kan AM Tooling nå ud til flere potentielle kunder, og fremvise deres specialer og kompetencer i både Danmark og udlandet, på en brugervenlig måde, der er professionel hele vejen igennem.

Lignende cases