SEO

Opnå topplaceringer med en langsigtet SEO-strategi. Målet med SEO er at fremtidssikre din virksomheds tilstedeværelse på Google.

Bliv fundet på Google

Vi hjælper vores kunder, med at opnå bedre placeringer på Google via en effektiv SEO-strategi.

Som digitalt bureau og din samarbejdspartner er det afgørende for os at forstå din forretning, målgruppe og kunder.

Vi rådgiver i alle trin af SEO-arbejdet, lige fra strategi, eksekvering, optimering og rapportering.

Baseret på din virksomheds behov, budget og målsætninger, udarbejder vi i samarbejde med dig en langsigtet SEO-strategi.

Opnå synlighed og placeringer i top

Vi hjælper vores kunder med at skabe målbare resultater ved hjælp af data, teknologi og branchekendskab.

SEO-analyse og langsigtet strategi

Få indsigt i din hjemmesides potentiale og styrker, når vores specialister indsamler og analyserer data.

Sammen skaber vi en strategi, som optimerer din online tilstedeværelse og sikrer din virksomhed målbare resultater på Google.

Skab troværdighed med linkbuilding

Linkbuilding er et vigtigt parameter for at skabe relevant trafik til og fra din hjemmeside. Links med høj kvalitet fungerer som anbefalinger, og signalerer troværdighed.

Formålet med linkbuilding er at forbedre din hjemmesides autoritet, synlighed og rangering i søgemaskiner som Google og Bing.

Teknisk SEO

Vi gennemgår din hjemmesides tekniske formåen for at sikre, at din hjemmeside kommunikerer med Google på en måde der fremmer siden.

Formålet med teknisk SEO er at skabe en hjemmeside, der er nem for Google at indeksere og samtidig hurtig at indlæse for besøgende.

On-page SEO

Med On-page SEO er vi med til at sikre, at dine sider er brugervenlige og skaber værdifuldt indhold, der tiltrækker og fastholder besøgende.

Dette inkluderer title-tags, metabeskrivelser, interne links, alt-tekst på billeder, H-tags, struktureret data samt andre tekniske indsatser.

Lokal SEO

En essentiel del af enhver SEO-strategi hos os, indebærer en Google Virksomhedsprofil på Google.

Du åbner op for muligheden for at få flere besøgende, øge engagementet og potentialet for at skabe vækst i dit lokalområde.

Skræddersyet SEO-indsats

De bedste resultater skabes i samarbejde med vores kunder og derfor vægter vi en tæt dialog. Se vores cases og resultater. 

Få flere besøgende gennem SEO og digital annoncering

Ønsker du at få mere trafik, flere henvendelser eller øge dit salg på kort tid. Så kan du vælge at kombinere din SEO-indsats med digital annoncering, der styrker trafikken til din hjemmeside.   

Ved at bruge digitale annoncer på platforme som Google, Facebook eller LinkedIn, kan du hurtigt tiltrække relevant trafik til din hjemmeside. Dette sker samtidig med, at din hjemmeside kontinuerligt forbedrer sine organiske placeringer gennem Søgemaskineoptimering (SEO). Ved at skabe synergi mellem SEO og digital annoncering, opnår du både øjeblikkelige og langsigtede resultater

Skal vi tage en snak?

Kontakt os, hvis du vil tale med vores eksperter.

Vi giver dig et uforpligtende tilbud og overslag på din SEO-strategi. 

Tag kontakt til os

Tag kontakt til os

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes