Digital markedsføring

Nå ud til dine kunder dér, hvor de er og vækst din forretning. Vi er specialister i at genere leads via målrettet annoncering på tværs af kanaler til alt fra lokale til internationale virksomheder. 

Få hjælp til din digitale markedsføring

Det behøves ikke at være svært at annoncere. Det handler om at nå ud til dine kunder, dér hvor de er. Digital markedsføring kan have mange formål, så hvad enten du vil fokusere på købsklare leads eller skabe interesse og kendskab, kan annoncering være et godt værktøj. Annonceformatet og valg af marketingkanal, afhænger af dine målsætninger og målgruppe. I fællesskab med dig, opsætter vi ambitiøse og realistiske målsætninger for din markedsføring.

Data is king!

Derfor måler vi på alle former for konverteringer. For lige netop din virksomhed, kan det være, at når kunder tilmelder sig dine nyhedsbreve, webinarer og events eller downloader dine whitepapers eller lignende. På den måde indsamler du e-mailadresser og kontaktoplysninger, som du kan bruge i dit videre salgs- og markedsføringsarbejde.

Se vores cases

Hos os er der ikke to forløb, der er ens. De bedste resultater skabes i samarbejde med vores kunder og derfor vægter vi en tæt dialog.

Målrettet annoncering til dine kunder

Vores marketingspecialister laver en målrettet strategi i samarbejde med dig, og rådgiver dig i hvilke kanaler du bør benytte.

Google Ads

Google Ads kan give topplaceringer inden for kort tid. Det er effektivt, hvis du skal skabe synlighed og resultater nu og her.

Annoncering via Googles søgeresultat er den hurtige og effektive vej til øget synlighed og forøgelse af salg og kundehenvendelser fra din hjemmeside.

Google Ads er effektiv for virksomheder med både små eller store marketingbudgetter.

Display annoncering

Ønsker du at styrke din virksomheds brand og derved øge kendskabsgraden, så kan displayannoncering give dig øget trafik til din hjemmeside.

Displayannoncering viser grafiske annoncer på hjemmesider, apps og sociale medier. Det er effektivt til at få budskaber ud til en bred målgruppe.

LinkedIn annoncering

Er målrettet business-to-business annoncering, eller en mulighed for at gøre din virksomhed attraktiv i kampen om rekruttering af nye dygtige talenter.

LinkedIn er en stærk platform, hvor du ved hjælp af et professionelt netværk, kan gøre din virksomhed synlig eller drive leadgenerering. Her kan du segmentere din målgruppe effektivt.

Facebook og Instagram annoncering

Nå ud til en stor målgruppe i form af billeder og videoer, der fremhæver dine produkter, services og ydelser.

Facebook og Instagram bruges dagligt at mange milliarder brugere. Du har derfor adgang til et af verdens største datamængder, når du annoncér på Facebook og Instagram.

E-mail marketing

Gør din kommunikation til din målgruppe direkte og personlig med e-mailmarketing. Du kan levere skræddersyet indhold og synliggøre tilbud.

E-mailmarketing gør det nemt at lave skræddersyet indhold, hvilket øger engagementet. Det er omkostningseffektiv måde at markedsføre sig på.

Kombiner annoncering med SEO

SEO (søgemaskineoptimering) fungerer godt i samspil med digital annoncering og kan give effektive resultater på både kort og lang sigt.

Vi anbefaler alle vores kunder, at arbejde effektivt med SEO da det for de fleste virksomheder, er den mest langtidsholdbare og bæredygtige marketingkanal.

Med mere end 200 millioner søgninger dagligt på Google er potentialet enormt.

Sådan kommer du i gang med markedsføring

Målsætning

Introduktion og målsætning. Vi skal introduceres for din virksomhed, og lære den at kende. Og i fællesskab opsætter vi markedsføringsmål for din virksomhed.

Køreplan

Baseret på målsætninger, målgrupper og budget sammensætter vi en en køreplan for, hvordan vi når i mål.

Eksekvering

Når du har godkendt planen, går vi i gang med eksekvering, eks. opsætning af annoncer. Vi er i tæt dialog, og sørger løbende for at rapportere på indsatsen og resultaterne.

Vil du høre, hvordan dine marketingskroner bruges bedst

Kontakt os og lad os få en snak

Tag kontakt til os

Tag kontakt til os

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes